Индукционная электроплита STEBA 2 конфорки Код 34524559

  • 6 840грн.
  • Выберите тип
  • Описание

    Індукційна електроплитка STEBA IK 200 2 конфорки.

    ОПИС

    Тип робочої поверхні керамічне скло. Нагрівальний елемент плити - індукційного типу. Ефективна індукційна технологія 90 ККД, 50 економії електроенергії, на 30 швидше готується їжа, ні витрат часу на розігрів. Мобільне використання, може бути вбудована в стільницю. Розміри під врізку - 80 х 270 х 490 мм

    Потужність максимальна - 3100 Вт.

    Живлення - 230 Ст. Частота - 50 Гц.

    Сенсорне управління.

    Плита має 8 рівнів потужності.

    Таймер від 5 до 99 хв.

    Безпека забезпечується автоматичним виявленням посуду, вимиканням без посуду, батьківський контроль.

    Область L 1800 Вт і область R 1300 Вт.

    Колір корпусу - чорний.

    Робоча поверхня 260 х 405 мм

    Розміри - 80 х 290 х 510 мм

    Вага 5, 5 кг

    Модель - IK 200

    Виробник - STEBA виробляється в Німеччині

    Гарантія - 1 рік

    При роботі з плитою бажано використовувати спеціальну посудину, виготовлену з матеріалу з відповідними характеристиками, який би ефективно поглинав енергію магнітного поля. Такими характеристиками є питомий опір і магнітна проникність впливає на глибину скін-шару. Всупереч поширеній помилці, матеріал посуду для індукційного нагріву принципово не зобов'язаний володіти феромагнітними властивостями, але на практиці для досягнення високого коефіцієнта корисної діїбез якого застосування подібних плит не мало б сенсу підходящим матеріалом виявилися тільки метали-феромагнетики, зокрема mdash звичайна сталь скін-шар у них набагато тонше, а значить, їх опір, що виникає в них при приміщенні в магнітне поле вихрових струмів набагато вище, і виділення тепла в тому ж магнітному полі теж вище, тому посуд для індукційних печей можна перевіряти магнітом. Сучасні індукційні плити автоматично розпізнають придатну посуд і тільки в цьому випадку переходять в робочий режим включають магнітне поле.

    Взагалі, традиційна емальована залізна сталева посуд відмінно підходить для індукційних плит. Але, якщо каструля має дно не сучасне, плоске, а в старому стилі, з піднесенням в центральній частині, можлива поява помітного гула або писку при роботі із-за коливань цього піднесення зразок діафрагми гучномовця.

    Посуд з нержавіючої сталі магнитящейся mdash є і немагнітна і чавуну теж, як правило, добре підходить. Загальне правило якщо у посуду в дні є шар феромагнітного металу наприклад, сталь, не відокремлений від конфорки нічим, крім діелектриків наприклад, емаллю mdash посуд підійде, незалежно від того, які матеріали і якої товщини лежать вище феромагнітного шару магнітне поле вище нього практично не проникає.

    Переваги

    · Не потрібно часу на розігрів конфорки на відміну від плит з Тенами mdash енергія виділяється прямо в товщі посуду, одразу із заданою потужністю. Це впритул наближає індукційні плити, по зручності, до газових.

    · Коефіцієнт корисної дії близько 90 на відміну від 60-70 у електричних плит з використанням резистивних нагрівальних елементів, і 30-60 у газових завдяки відсутності витоку повз посуду потоків тепла від розпечених резистивних нагрівальних елементів або газів.

    · Конфорки не вмикаються, якщо не виявлять на своїй поверхні посуд з магнітним дном в іншому випадку це швидко б вивело з ладу високочастотний генератор, також можливий збиток здоров'ю під дією потужного ВЧ поля. Щоб конфорка включилася, потрібно перекрити посудом істотну частину її площі як правило, діаметр дна посуду повинен бути не менше, ніж приблизно половина діаметру конфорки.

    · При знятті посуду плита відключається. У електричних плит з класичним резистивним нагрівальним елементом, конфорка нагріта постійно, незалежно від того, знаходиться на ній продукт чи ні. Як наслідок mdash додатковий витрата електроенергії, нагрівання повітря в приміщенні. Зазначений ефект, крім того, дозволяє знизити витрати на кондиціонування приміщення, що особливо важливо влітку.

    · Точніше підтримує задану температуру посуду при наявності взагалі такої можливості у плити, при порівнянні плит одного цінового класу завдяки тому, що датчику температури, покликаного вловлювати температуру посуду, не заважає своїм теплом розпечений резистивний нагрівальний елемент або газове полум'я.

    · Залежність потужності від напруги мережі практично відсутня.

    · Поверхня індукційних плит нагрівається тільки від посуду і з цієї причини не нагрівається дуже сильно, швидко остигає в вимкненому стані, що знижує ризик отримання опіків.

    · Велика кількість програм приготування їжі щодо газових плит.

    · У більшості дизайнів гладка скляна поверхня індукційної плити легко очищається від бруду.

    · Відсутній неприємний запах. У разі застосування старих плит, мають Тени, на їх поверхні згоряють частинки їжі і пилу, з чим пов'язаний неприємний запах гару.

  • Отзывы покупателей
    Пока нет ни одного отзыва. Оставьте отзыв первым
    Только авторизованные пользователи могут оставлять комментарии Вход