(068) 687-80-72 (099) 190-23-30
(063) 528-78-41

BISTRO b. Over – кофеварка

Спосіб пуровер- найприродніша з усіх існуючих методів приготування кава: він не змінює смак кавового зерна, а дає можливість відчути його таким, яким він є в первозданному виді. Ніколи раніше не існувало можливості приготувати каву за допомогою кофемашины так, щоб смак і якість напою були абсолютно ідентичні способу заварки вручну. На відміну від традиційних кавоварок BISTRO b.
Over дозволяє заварити напій без дії на нього киплячої води або гарячої пари, в точності відтворюючи процес ручного заварювання.

Звідки повіяло кавовою модою?
До появи кавоварки Bodum не було кофемашин, здатних приготувати каву методом пуровер : таке заварювання робилося тільки вручну за допомогою спеціального посуду і пристосувань, а сам процес заварювання є ритуалом із строго певною послідовністю дій.
Усі знають про існування чайної церемонії, пуровер же - це кавова церемонія. Компанія BODUM знайшли спосіб автоматизувати цей складний і прекрасний процес заварювання кави методом пуровер.

Попри те, що кофе-пуровер зараз дуже модний в США і в Європі(мода на нього прийшла разом із захопленням органічними продуктами), до цих його можна було спробувати тільки в спеціалізованих кав'ярнях. Нова кавоварка робить пуровер доступним кожному.
Компанія Bodum не одного разу винаходила нові пристосування для заварювання кави і чаю. Дизайн деяких з них став знаменитий, і предмети від Bodum можна бачити у зборах музеїв дизайну і сучасного мистецтва, а деякі з них удостоїлася честь бути в колекції знаменитого нью-йоркського музею MoMa.

Хто це зробив?
Пуровер-кавоварку Bistro b.Over придумала команда дизайнерів Bodum, очолювана Йоргеном Бодумом. Йорген - син засновника компанії Bodum - Пітера Бодума керує компанією з 1974 року. Серія предметів Bistro, до якої належить нова кавоварка, з'явилася 35 років тому - перший предмет був випущений в 1974 році.

Швейцарська марка Bodum - великі фахівці в області створення нових девайсов для заварювання кави. Один з найзнаменитіших предметів, розроблених Bodum - це французький прес Chambord. Один з самих незвичайних - вакуумна кавоварка Santos, що складається з двох прозорих скляних кулястих посудин.
Створення електричної пуровер-кофеварки для Bodum стало новим етапом в роботі і великим досягненням. Пуровер - один з найскладніших способів заварювання кави. Щоб навчитися йому треба пройти спеціальні курси, треба купити цілий арсенал устаткування(воронка, фільтри, пуровер-чайник, що термосохраняющий посудину, нагрівальний елемент з контролем температури).
Але пуровер коштує усіх цих складнощів. Тільки так можна приготувати каву з чистим смаком, без нот, що додаються агресією окропу, або розжареної пари - звичайних засобів заварювання цього напою. Пуровер - єдиний спосіб заварювання кави, яка зберігає смак природною, природною і чистою. За цим смаком кавовим гурманам доводилося вирушати в кафе, оскільки пуровер-церемонию влаштувати будинки практично неможливо.

Саме ця незвичайна кава і вирішили зробити доступнішим Bodum. Завдання перед дизайнерами стояло не проста - з одного боку, створити кухонний гаджет, який би виглядав сучасно і яскраво. З іншого боку, придумати механізм, який би настільки ж ніжно і трепетно як пуровер-мастер готував би цю каву.

Над проектом кавоварки Bistro b.Over працювала уся дизайнерська команда бренду. Результатом цієї колективної праці став девайс в прямокутному корпусі з інтегрованим в нього воронкою для кави і термокувшином, які, з'єднуючись, контуром нагадує пісочний годинник.
Задня стінка кавоварки - прозора. При ручному заварюванні пуровера ми можемо спостерігати за процесом, тому і в кавоварці було вирішено зробити можливим процес спостереження. Танець подорожуючої по трубках води і дощик зрошуючої кави крапель - справжній театр заварювання кави.
Ручна протока Bodum зімітували за допомогою складносурядної конструкції з того, що розпиляв воду дрібними краплями душа і серії трубок з термостійкого загартованого скла. Нагрівальний елемент усередині кавоварки контролює температуру води, утримуючи її в межах необхідних для пуровера 92-96 градусів.

Вода пересувається усередині кавоварки по скляних трубках, переміщаючись, вона не втрачає температуру через те, що скло трубок - термостійке. Потрапляючи на каві крізь силіконову насадку, що дробить водний струмінь на крапельки, вода просочує каву повільно також як при ручному заварюванні.
Bistro b.Over - єдина на даний момент пуровер-кофеварка у світі. Тонкий процес заварювання нікому раніше не вдавалося автоматизувати.
1 Предложение от магазина: электропростынь купить в перми.

1 1
Написать отзыв
Ваша оценка
Ваш комментарий будет опубликован после модерации администратором
Фильтр
Найдено 5 
Подтвердите
Для того, что бы добавить товар в список желаний, Вам нужно